Κατηγορίες
Fairy tales

Μεθυσμένα Ξωτικά – Και για τους δυο

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kd-wW0p28J4[/youtube]

Το κομμάτι αυτό είναι ενδεχομένως το πιο… πολυσυλλεκτικό κομμάτι του δίσκου. Πίσω τον Ιούνη του 2006 (ναί, 2006!) μου ήρθε εν είδει freestyle(ικανότητα που πλέον έχω απωλέσει προ πολλού) αυτό που στη συνέχεια θα γινόταν το ρεφραίν του κομματιού.
Οταν το παρουσίασα στον Γιάννη, μου είπε οτι ίσως έχει κάτι που θα μπορούσε να δέσει με αυτό. Αυτό ήταν αυτό που μετά θα γινόταν το πρώτο κουπλέ.

Ενάμιση χρόνο μετά, στα τέλη του ’07, έφτιαξα τον σκελετό της παραγωγής. Και απο εκεί τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Γράψαμε το ντέμο του κομματιού με τον Γιάννη, το πήρε στο στούντιο, δουλέψαμε τα μέρη του και ήταν σχεδόν έτοιμο. Το μόνο που έλειπε, ήταν να βρούμε μια κοπέλα να πεί το δεύτερο κουπλέ. Πράγμα που αποδείχθηκε όχι εύκολο, καθώς είχαμε στο νού μας αρκετά ονόματα. Καταλήξαμε στην Νατάσσα, μια προσωπική μου φίλη, όχι λόγω κάποιας τριβής της με την τέχνη του μικροφώνου
αλλά κυρίως για την υπέροχη χροιά της φωνής της. Αν και μας παίδεψε ομολογουμένως λιγάκι, το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

 

info: Το project name του κομματιού(και αρχικός τίτλος μέχρι ένα σημείο) ήταν “Σ ευχαριστώ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *